De Lecrínvallei met de Costa Tropical, Granada, Sierra Nevada en Alpujarras verrassend dichtbij!

De groene Lecrín Vallei is de ideale bestemming als je tijdens je vakantie wilt onthaasten in de bergen, in de stad én aan zee. De Moren noemde de regio de "Valley of Happiness" vanwege de vruchtbaarheid en het overal aanwezige water. De verrassende Costa Tropical heeft een grillige kustlijn, diepblauwe baaitjes en authentieke Spaanse badplaatsen. In Granada bezoek je natuurlijk het Alhambra en de historische wijken Albaicin, Sacromonte en El Barrio Realejo. De Lecrín Vallei, de Sierra Nevada en de Alpujarras aanschouw je vanaf het (dak)terras van je verblijf en staan garant voor een veelzijdige vakantie. Zo sta je bijvoorbeeld in een uur op de ski's! We informeren je graag over wandelroutes, stranden, watersportadressen, autoroutes, de relatief onbekende Granadawijnen en onze favoriete restaurants op de mooiste plekjes.

De groene Lecrínvallei is de ideale bestemming voor vakantie in de bergen, stad en aan zee

In de wintereditie 2022 van ESPANJE! magazine zijn bijna 30 pagina’s gewijd aan de Lecrínvallei, Granada en de Costa Tropical, met een bescheiden rol voor ons in één van de artikelen. De januari 2022 editie van ESPANJE! kun je bestellen via de onderstaande link

Lecrín Vallei

De groene Lecrín Vallei werd door de Moren "Valley of Happiness" genoemd en staat bekend om haar prachtige landschappen. 

Costa Tropical

Ontdek de verrassende Costa Tropical met haar grillige kustlijn, diepblauwe baaitjes en authentieke Spaanse badplaatsen.

Granada & het Alhambra

Beleef de leukste stad van Spanje: Granada! Met het Alhambra, het Moorse Albaicin, El  Barrio Realejo & de tapascultuur.

Sierra Nevada & las Alpujarras

Aanschouw vanaf je dakterras de machtige Sierra Nevada. Beleef een geweldige wandel vakantie en sta binnen een uur op de ski's.

Reijer Staats & Johan Pastoor  |  +31(0)6 - 28 27 1492  |  contact@villa-andalusia.com  |  www.onthaasten.es

© 2021 onthaasten.es