De Lecrín Vallei met de Costa Tropical, Granada, Sierra Nevada en Alpujarras verrassend dichtbij!

De groene Lecrín Vallei is de ideale bestemming als je tijdens je vakantie wilt onthaasten in de bergen, in de stad én aan zee. De Moren noemde de regio de "Valley of Happiness" vanwege de vruchtbaarheid en het overal aanwezige water. De verrassende Costa Tropical heeft een grillige kustlijn, diepblauwe baaitjes en authentieke Spaanse badplaatsen. In Granada bezoek je natuurlijk het Alhambra en de historische wijken Albaicin, Sacromonte en El Barrio Realejo. De Lecrín Vallei, de Sierra Nevada en de Alpujarras aanschouw je vanaf het (dak)terras van je verblijf en staan garant voor een veelzijdige vakantie. Zo sta je bijvoorbeeld in een uur op de ski's! Johan informeert je graag over wandelroutes, stranden, watersportadressen, autoroutes, de relatief onbekende Granadawijnen en onze favoriete restaurants op de mooiste plekjes.

Lecrín Vallei

De groene Lecrín Vallei werd door de Moren "Valley of Happiness" genoemd en staat bekend om haar prachtige landschappen. 

Costa Tropical

Ontdek de verrassende Costa Tropical met haar grillige kustlijn, diepblauwe baaitjes en authentieke Spaanse badplaatsen.

Granada & het Alhambra

Beleef de leukste stad van Spanje: Granada! Met het Alhambra, het Moorse Albaicin, El  Barrio Realejo & de tapascultuur.

Sierra Nevada & las Alpujarras

Aanschouw vanaf je dakterras de machtige Sierra Nevada. Beleef een geweldige wandel vakantie en sta binnen een uur op de ski's.

De groene Lecrín Vallei is de ideale bestemming voor vakantie in de bergen, stad en aan zee

ESPANJE! reporter Chloë Sterk kreeg recent de opdracht om te schrijven over de Lecrín Vallei. Ook het Toerismebureau had haar gevraagd om wat positieve aandacht te geven aan onze nog relatief onbekende regio op haar platform Daily Nonsence en Instagram account. 17 verschillende dorpen en steden: in het begin dolde het haar een beetje en had Chloë ook geen idee hoe ze nou precies kon uitvinden wat het ene dorp mooier maakte dan het andere. Gelukkig kwam daar verandering toen ik haar meenam in onze retro Renault 4 om de streek te verkennen. In het artikel "Lecrín Vallei: de dorpen, restaurants, wandelroutes en tips" lees je over onze roadtrip door de mooie Lecrín Vallei. Chloë was echt positief verrast en kan deze streek aan iedereen die van een "out of the box" of "niet een standaard bestemming" vakantie houdt aanraden.

Reijer Staats & Johan Pastoor  |  +31(0)6 - 28 27 1492  |  contact@villa-andalusia.com  |  www.onthaasten.es

© 2021 onthaasten.es